Referenssit

 

 

 

Yleisimmin asunnoissa on tarvetta maalata seiniä joiden maalipinta on joko kulunut, tai  seinien väriä halutaan vaihtaa kokonaan. Nykypäivänä onkin kaikkia herkullisia vaihtoehtoja seinien väreiksi! Päätään nostaa myös tapetointi. Tapettivalikoimaa löytyy vaikka kuinka,  ja niitä voidaan yhdistellä myös leikitellen väreillä tai erilaisilla pinnoilla. Tapettivalikoimista löytyy myös pinnaltaan jämäkämpiä vaihtoehtoja jotka kestävät hyvin kulutusta. Valokuvatapetit ovat tuoneet mukavan tuulahduksen seinien elävöittämiseen. Ne ovat tosin usein melkoisen hankalia asennettavia, joten suosittelemme niissä ammattilaisen käyttämistä, ettei kallis tapetti mene pilalle. 
Seinäpintojen materiaali ja värimaailma vaikuttaa paljon kodin viihtyvyyteen. Jos kaikkia seiniä ei halua maalata,  niin tehosteseinä on hyvä virkistävä vaihtoehto. Tehostetapetilla, toiselta nimeltään huomioseinällä,  saadaan koko huoneen ilme muuttumaan. Yleensä tehostetapetti asennetaan vain yhdelle seinälle. Tapetti on yleensä väritykseltään erilainen kuin huoneet muut seinät. Tapetti on siis tosiaan huomiota herättävä katseenvangitsija!  Se voidaan asentaa pienelle tai isolle seinälle. Seinän koolla on kuitenkin merkitys tapettia valitessa, isokuvioinen tapetti ei pääse oikeuksiinsa pienellä seinällä.
valokuvatapetti tapetointi tapetti hieno seinä hieno tapetti autovalokuvatapetti autotapetti vanhat autot

Yläpuolella vanhan omakotitalon takkahuone sai nostalgisen valokuvatapetin seinälleen.


Klikkaamalla kuvia saat ne isommiksi.

Mökkikylän rakennukset olivat ennen punaiset, aurinko oli haalistanut värit ja mökit haluttiin päivittää nykyaikaan. Väriksi valikoitui Valtti Colorin Turve sävy.

Asiakaidemme palautetta

5/5

Uusi kotini 75m2 kaipasi kunnon muuttosiivousta ja pintaremonttia. Anne Jääskeläinen teki työt sovitussa aikataulussa ja jälki oli erinomaista. Oli mukava muuttaa uuteen asuntoon kun kaikki oli valmista. Suosittelen Annea lämpimästi.

Niina, Klaukkala 8/2022

5/5

Teetimme kerrostalossa Espoossa olevan kolmion kahden makuuhuoneen pintaremontit, jotka teki Anne Jääskeläinen. Työtapoina oli seinien maalaus ja osan tapetointi. Anne kävi sovitun työn tiimoilta kohteessa yhden kerran tutustumassa ja toi maalien ja tapettimallien vaihtoehtoja katsottavaksemme. Remontti sujui jouhevasti eteenpäin suunnitelmien mukaan. Työn jälki ja huolellisuus olivat erinomaiset, tarkkaa sekä siistiä työtä. Hänen kanssaan on helppo asiakkaana kertoa omia toiveita, mutta hän kertoo myös rehellisesti jos asiakkaan ajatus ei olisi hyvä- tämä on hyvä piirre työn suorittajassa.  Hän pyrkii työssään aina parhaimpaan lopputulokseen ja korjaa, jos hänestä itsestään ei tuntunut oikealta suhteessa suunniteltuun.  Anne vaatii itseltään, hän tuo esille sen, että asiakas on keskiössä ja hänelle tärkeä. Kun asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, tuo hän sen omalla iloisuudella  esille ja  voimme iloita yhdessä. Molemmille osapuolille jäi hyvä tunne tehdystä työstä. Suosittelemme Annen yritystä kaikille remonttia suunnitteleville! 

Marja ja Erkki, Espoo 5/2022
5/5

Vahva suositus Oliivipuulle!
Teetätimme Anne Jääskeläisellä n. 20-neliöisen huoneen remontin; katto, seiniä ja patteri maalattiin sekä 2 seinää tapetoitiin. Lisäksi saunan eteisen seinät ja lattia maalattiin. Huoneesta tuliparempi kuin osasimme odottaa, häneltä saimme suunnitteluapua sekä toteutuksen, aina sisustamista myöten. Tuo huone toimii nyt loistavasti yritystilana, ja on helposti muunneltavissa myös vieraiden yöpymiseen. Annelta tuli myös hyviä ei-mielessä olleita ehdotuksia, kuten kynnysten maalaaminen, joka myös toteutettiin. Seuraava kohde, eli takkahuoneen remontointi on jo sovittu toteutettavaksi, se tulee käsittämään esim. seinien ja ovien maalausta ja sisustussuunnittelun.


Soile ja Juha, Espoo 01/2022

5/5

Kerrostalohuoneiston 73m2 pintaremontti Kontulassa 10/2021.värivalintoja ja remonttiin soveltuvia työtapoja sekä Huoneiston pintaremontti tehtiin katselmuksessa sovitussa laajuudessa. Remontin suoritti Anne Jääskeläinen joka myös sai ehdottaa pintamateriaalivaihtoehtoja.  Työ sujui sovitussa aikataulussa. Loppukatselmuksessa voin todeta työn laadun olleen erittäin hyvä ja työn aikana todetut Jääskeläisen ehdottamat muutokset paransivat lopputuloksen yli alkuperäisten odotusten. Urakan aikana yhteistyö toimi saumattomasti. Voin suositella  Anne Jääskeläistä vastaaviin huoneistoremonttikohteisiin.


Seppo, Espoo 10/2021

5/5

Eteiseni kaipasi uudistusta, vanha maali oli haalistunut ja listat olivat kuluneet. Oliivipuun Anne  teki ehdotuksen värin vaihdosta ja tämän mukaan remontti toteutettiinkin. Väri vaihtui tumman siniseksi valkean sijaan,  ja osa listoista maalattiin, osa uusittiin kokonaan. Olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen ja palveluun! Suosittelen Oliivipuuta lämpimästi.

Kirsi, Vantaa 9/2021

Remontointi, maalaus, tapetointi, ulkomaalaus, Vantaa, huonekalujen maalaus
Remontointi, maalaus, tapetointi, ulkomaalaus, Vantaa, huonekalujen maalaus

 

 Maalaamme myös huonekaluja. Kokeile rohkeasti huonekalujen maalausta itse, tai kysy tarjoustamme!

Maalaamiseen löytyy paljon hyviä ohjeita esimerkiksi täältä:

Löydät lisää kuvia facebookista ja Instagramistamme!