ReferenssitRemppasuosituksia
asiakkailtani

5/5

Olen erittäin tyytyväinen Annen tekemisiin kaikilta osin! Hän oli ajoissa paikalla, otti asioista selvää ja teki kuten oli sovittu. Myös jälkihoito oli positiivisella tavalla iloinen yllätys. Kokemani perusteella otan häneen yhteyttä jatkossakin koska arvostan hänen tapaansa toimia sekä vakuuttavaa osaamista.

Elina, Hyvinkää 10/2022

5/5

Uusi kotini 75m2 kaipasi kunnon muuttosiivousta ja pintaremonttia. Anne Jääskeläinen teki työt sovitussa aikataulussa ja jälki oli erinomaista. Oli mukava muuttaa uuteen asuntoon kun kaikki oli valmista. Suosittelen Annea lämpimästi.

Niina, Klaukkala 8/2022

 

5/5

Teetimme kerrostalossa Espoossa olevan kolmion kahden makuuhuoneen pintaremontit, jotka teki Anne Jääskeläinen. Työtapoina oli seinien maalaus ja osan tapetointi. Anne kävi sovitun työn tiimoilta kohteessa yhden kerran tutustumassa ja toi maalien ja tapettimallien vaihtoehtoja katsottavaksemme. Remontti sujui jouhevasti eteenpäin suunnitelmien mukaan. Työn jälki ja huolellisuus olivat erinomaiset, tarkkaa sekä siistiä työtä. Hänen kanssaan on helppo asiakkaana kertoa omia toiveita, mutta hän kertoo myös rehellisesti jos asiakkaan ajatus ei olisi hyvä- tämä on hyvä piirre työn suorittajassa.  Hän pyrkii työssään aina parhaimpaan lopputulokseen ja korjaa, jos hänestä itsestään ei tuntunut oikealta suhteessa suunniteltuun.  Anne vaatii itseltään, hän tuo esille sen, että asiakas on keskiössä ja hänelle tärkeä. Kun asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, tuo hän sen omalla iloisuudella  esille ja  voimme iloita yhdessä. Molemmille osapuolille jäi hyvä tunne tehdystä työstä. Suosittelemme Annen yritystä kaikille remonttia suunnitteleville! 

Marja ja Erkki, Espoo 5/2022
 
5/5

Vahva suositus Oliivipuulle!
Teetätimme Anne Jääskeläisellä n. 20-neliöisen huoneen remontin; katto, seiniä ja patteri maalattiin sekä 2 seinää tapetoitiin. Lisäksi saunan eteisen seinät ja lattia maalattiin. Huoneesta tuliparempi kuin osasimme odottaa, häneltä saimme suunnitteluapua sekä toteutuksen, aina sisustamista myöten. Tuo huone toimii nyt loistavasti yritystilana, ja on helposti muunneltavissa myös vieraiden yöpymiseen. Annelta tuli myös hyviä ei-mielessä olleita ehdotuksia, kuten kynnysten maalaaminen, joka myös toteutettiin. Seuraava kohde, eli takkahuoneen remontointi on jo sovittu toteutettavaksi, se tulee käsittämään esim. seinien ja ovien maalausta ja sisustussuunnittelun.


Soile ja Juha, Espoo 01/2022

5/5

Kerrostalohuoneiston 73m2 pintaremontti Kontulassa 10/2021.värivalintoja ja remonttiin soveltuvia työtapoja sekä Huoneiston pintaremontti tehtiin katselmuksessa sovitussa laajuudessa. Remontin suoritti Anne Jääskeläinen joka myös sai ehdottaa pintamateriaalivaihtoehtoja.  Työ sujui sovitussa aikataulussa. Loppukatselmuksessa voin todeta työn laadun olleen erittäin hyvä ja työn aikana todetut Jääskeläisen ehdottamat muutokset paransivat lopputuloksen yli alkuperäisten odotusten. Urakan aikana yhteistyö toimi saumattomasti. Voin suositella  Anne Jääskeläistä vastaaviin huoneistoremonttikohteisiin.

Seppo, Espoo 10/2021

 

5/5

Eteiseni kaipasi uudistusta, vanha maali oli haalistunut ja listat olivat kuluneet. Oliivipuun Anne  teki ehdotuksen värin vaihdosta ja tämän mukaan remontti toteutettiinkin. Väri vaihtui tumman siniseksi valkean sijaan,  ja osa listoista maalattiin, osa uusittiin kokonaan. Olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen ja palveluun! Suosittelen Oliivipuuta lämpimästi.

Kirsi, Vantaa 9/2021