Yritys

Moi!

Olen Anne, yrityksen perustaja ja omistaja.

OliiviPuulanne syntyi monen vuoden unelmoinnin ja harkinnan lopputuloksena.

Olen energinen, vastuuntuntoinen ja positiivinen tuore yrittäjä. Perheessäni äiti oli aina yksityisyrittäjä, yrittäjyys on siis tullut lähestulkoon jo äidinmaidossa minuun. Aikuisiällä oma yrittäjyys alkoi kiehtomaan aina vain enemmän,  ja keväällä 2021 otin askeleen eteenpäin: hyppäsin pois työelämän oravanpyörästä. Olen aina nauttinut käsillä tekemisestä, asioista joissa näkee oman käden työnsä jäljen. Siksi olen vuosien varrella remontoinut pienen kylän verran asuntoja,  sekä itselle, tutuille ja sukulaisille. Olen siirrellyt huonekaluja kilometritolkulla seinältä toiselle jotta koti tuntuisi uudenlaiselle. Tyynyjä, mattoja, verhoja jne. on kierrätetty niin paljon,  että niillä vuoraisi vaikka jäähallin. Aina tosin ei tarvitse koko kämppää rempata, joskus yhden huoneen tapetin uusiminenkin riittää. 

OliiviPuulanne nimi tulee nimien yhdistelmistä: oliivipuu kuvastaa omaa luovuuttani, vahvuuttani, elämän eliksiiriä jota tarvitsemme elämässä. Oliivipuu kasvaa karuissakin olosuhteissa tuottaen silti satoa. Se ei kuole koskaan. Tämä kuvastaa uskoani yrittäjyyteeni. Puulanne loppuosa tulee nimistä Puula ja Anne. Mökkimme sijaitsee Puulavedellä jota olemme vuosien varrella remontoineet paljon, se on rentoutumisen ja  rauhoittumisen paikkamme. 

Koti on jokaiselle meille rakas ja tärkeä paikka. Siksi siitä täytyy huolehtia ja sen pitää olla kodikas ja viihtyisä. Usein ihminen ”tulee sokeaksi” omalle kodilleen,  ja ulkopuolinen saattaa nähdä paljon erilaisia muutos- ja uudistuskohtia joita ei ole itse tullut ajateltuakaan! Näin voin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa!

Vilkaise sivuiltamme ja somestamme millaisia ratkaisuja on jo tehty,  ja ota yhteyttä maksuttomaan arviointiin- uudistetaan sinunkin kotisi yhdessä!

 

Remppaterveisin Anne

p. 040 532 1493

anne@oliivipuu.fi

 

Remontointi, maalaus, tapetointi, ulkomaalaus, Vantaa


Tule seuraamaan meitä facebookkiin ja Instagramiin!