Yritys

Moi!

Olen Anne, yrityksen perustaja ja omistaja.

Olen energinen, vastuuntuntoinen ja positiivinen yrittäjä. Olen aina nauttinut käsillä tekemisestä, asioista joissa näkee oman käden työnsä jäljen. Siksi olen vuosien varrella remontoinut pienen kylän verran asuntoja  sekä itselle, tutuille ja sukulaisille. Olen siirrellyt huonekaluja kilometritolkulla seinältä toiselle jotta koti tuntuisi uudenlaiselle. Tyynyjä, mattoja, verhoja jne. on kierrätetty niin paljon,  että niillä vuoraisi vaikka jäähallin. Aina tosin ei tarvitse koko kämppää rempata, joskus yhden huoneen tapetin uusiminenkin riittää. 

Koti on jokaiselle meille rakas ja tärkeä paikka. Siksi siitä täytyy huolehtia ja sen pitää olla kodikas ja viihtyisä, asujiensa näköinen. Usein ihminen ”tulee sokeaksi” omalle kodilleen,  ja ulkopuolinen saattaa nähdä paljon erilaisia muutos- ja uudistuskohtia joita ei ole itse tullut ajateltuakaan.

Vilkaise sivuiltamme ja somestamme millaisia ratkaisuja on jo tehty,  ja ota yhteyttä maksuttomaan arviointiin- uudistetaan sinunkin kotisi yhdessä!

 

Remppaterveisin Anne

p. 040 532 1493

anne@oliivipuu.

 

Kuva: Leena Waren


Tule seuraamaan meitä facebookiin ja Instagramiin!